Una consultora vol subhastar el laboratori dels Camils

La consultora PricewaterhouseCoopers (PWC), en un treball encarregat pel Departament de Salut, proposa subhastar el Consorci de Laboratoris Intercomarcals Alt Penedès, Anoia i Garraf, és a dir, el que dóna servei a Sant Camil i al Consorci Sanitari que el gestiona. Segons pregona avui El País, la proposta, que porta data de 2011 i es titula Aproximación a un nuevo planteamiento estratégico para las empresas públicas i consorcios de salud de la Generalitat, també fa suggeriments de subhasta, privatització i trosseig de moltes altres institucions sanitàries. El Departament de Salut, tot i haver-lo encarregat, assegura que és només un plantejament teòric i de fet no hi ha cap indici que aquest sigui el destí de l’ens, però El País n’insinua obertament la vigència, martell com és de les “retallades de la dreta”.  El rotatiu del grup Prisa ofereix l’enllaç a un esborrany fragmentari, en Word i amb correccions, del document.