Detenen un atracador a qui se li va escapar un tret després de robar una ampolla de whisky a les Roquetes

Els mossos d’Esquadra han detingut Antonio L.M, resident al municipi, que havia protagonitzat un accidentat atractament a les Roquetes el passat dia 29. El detingut, pressumptament, va entrar en un local d’aquest nucli quan el seu propietari ja l’estava tancant. Amb una arma de foc va amenaçar el propietari i una treballadora perquè li donessin els diners de la caixa. Les víctimes van obeir-lo i l’home va marxar amb un escàs botí de 10 euros i una ampolla de whisky. En la fugida se va li va disparar l’arma, però sortosament ningú va resultar ferit. De fet, en gaèlic, whisky vol dir “aigua de vida”: una gran sort.

A més de detenir Antonio L.M,, els mossos han detingut dues persones més acusades d’atracaments a la comarca durant les darreres setmanes.