Correfoc malgrat tot

Ribes va viure ahir el correfoc de Sant Pau, que va estar en l’aire fins als últims instants a causa de la pluja persistent. Finalment, el temps es va encalmar i va començar la desfilada, en què van participar les diverses colles de diables de Ribes i el drac, sense cap presència forastera. Va ser doncs un correfoc senzill i proporcionat, lluny de la borratxera de pólvora que l’havia caracteritzat anys enrere. Durant el recorregut pels carrers, el ritme de les deflagracions era molt més lent que en les darreres ocasions, però l’esclat final a la plaça Marcer va ser tan apoteòsic com sempre., tot plegat sense perdre en cap moment la bella estampa estètica que li correspon. Sufragat pels seus participants mitjançant una campanya de recollida de fons, va visibilitzar clarament que els temps són difícils, però que les ganes de festa persisteixen.