Roben dos Dalís de la casa de José María Mendiluce a Ribes

Els Mossos d’Esquadra busquen dos quadres que podrien ser de Salvador Dalí i que van desaparèixer de la casa que el polític José María Mendiluce té al municipi. Segons han informat alguns mitjans, la policia encara no ha localitzat l’exeurodiputat, ja que és de vacances. Mendiluce, que fa anys que viu a Ribes, va ser eurodiputat pel PSOE, president de GreenPeace i candidat pels Verds a l’alcaldia de Madrid. Durant un temps fou objecte d’una agra polèmica local ja que una persona propera al PSC signava articles en el seu nom sense autorització a la premsa comarcal del Garraf. Darrerament, Mendiluce vivia a la zona de Can Pere. La notícia ha donat la volta al món. Se n’han fet ressò mitjans catalans, de l’Estat i d’Amèrica llatina i ha projectat el nom de Ribes fins a l’últim confí.