Plantada d’arbres als Costerets

El Consell Municipal de Medi Ambient col·laborarà amb la Fundación + árboles, de l’empresa Maderas Nobles Sierra del Segura, en una plantada d’arbres que es farà aquest diumenge 13 de gener, a les 11 del matí, davant de l’entrada dels horts municipals que hi ha als Costerets, tocant a l’escola. L’acte té el suport de l’ADF local. Segons indica l’organització, cal presentar-s’hi amb roba còmode i “ganes de passar un matí inoblidable”.

D’altra banda, el Consell Municipal de Medi Ambient ha editat un nou número de la revista digital La Riera Verda. En aquesta edició es parla del castell vell d’Olivella i del seu origen mil•lenari; de la temporada 2012 de l’ADF307 de Sant Pere de Ribes; de la recollida d’oli domèstic usat a les escoles del municipi; del cost de l’aigua; de l’escala als espai naturals de Ribes i de la recollida de restes vegetals, entre d’altres articles.