L’Ajuntament, al carrer de la Mitja Galta

Google Places, la popular plataforma de geolocalització de Google i tota una referència per a molts sistemes d’orientació, situa l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes al carrer de la Torreta, també conegut com a carrer de la Mitja Galta. En concret, el recurs ubica la casa consistorial al número 15  i així apareix en tots els serveis vinculats, que no són pocs. Si bé els ciutadans i els taxistes del municipi saben prou bé (alguns molt bé) on és l’Ajuntament, els forasters* poden tenir problemes si es refien de les orientacions que els dóna la saberuda veueta del seu GPS o del GPS del taxista de fora del municipi al qual s’hagin encomanat.

Cal tenir present que la pàgina web de l’Ajuntament està vinculada a un perfil de Google Plus que ofereix el control a qui correspongui (“És aquest el teu negoci? Gestiona aquesta pàgina!”). Cal esperar doncs que el Govern Local (o l’empleat públic designat a l’efecte) es motivi i la gestioni. Recaurà en ell la responsabilitat de conduir els forasters desorientats cap a les oficines on seran atesos provisionalment mentre els corcs campin lliurement per les llindes i bastiments del bonic edifici de Bonaventura Pollés que guarneix (no es pot dir altra cosa) la plaça de la Vila.

*No voldríem que el mot “forasters” resultés ofensiu! Quan diem els forasters volem dir els forasters i les forasteres.