Les Roquetes acollirà una santsilvestre solidària

El proper dilluns 31 de desembre se celebrarà la segona edició de la Cursa Solidària de les Roquetes, organitzada per l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes i l’Ajuntament. Es tracta d’una activitat esportiva per a totes les edats amb una singularitat: les inscripcions són gratuïtes però per participar-hi s’haurà d’aportar algun aliment, doncs una de les seves finalitats es recaptar el major nombre possible de productes de primera necessitat (oli, conserves, sucre, llegums…) pel banc d’aliments.

L’Ajuntament informa que del 17 al 29 de desembre es poden fer les inscripcions a les botigues Sinra de les Roquetes i XTerra de Vilanova i la Geltrú i el dia de la cursa, en el moment de recollir el dorsal, s’hauran de lliurar els aliments amb els quals es vol col·laborar o bé fer un donatiu de 2 euros. Els dorsals es donaran el dia 31, a partir de les 15:30 hores, al pavelló d’esports municipal Miguel Meca Torres.

 

L’activitat consistirà en dues curses, una d’infantil amb sortida i arribada davant del Mercat Municipal la Sínia i amb un recorregut de 500 metres (a les 16:15 hores) i una per adults (a partir de 14 anys) amb sortida davant del mercat i arribada al pàrquing del pavelló Miguel Meca Torres. Aquesta última cursa, més multitudinària, tindrà un recorregut de 5.500 metres i s’iniciarà a les 17 hores.

L’any passat, aquesta cursa solidària va comptar amb uns 150 participants, i la inscripció era a canvi d’una joguina solidària.  A l’edició d’enguany s’espera una participació més elevada que, segons els organitzadors podria arribar als 300 corredors en total.

Un cop finalitzada la competició es farà el lliurament de premis i també hi haurà un sorteig de material esportiu per a tots els participants.