Cap d’any amb presses i incògnites

Un col·lectiu de joves i pares treballaran contrarellotge per organitzar una Festa de Cap d’Any en un envelat instal·lat a Can Puig. Ahir l’Ajuntament va acceptar la proposta d’invertir els diners que fins ara es feien servir per guarnir el Pavelló els dos dies de Sant Pau en un envelat a Can Puig que donaria servei de Cap d’Any a Carnaval tal com proposaven els Xulius des de feia mesos. És possible però, segons apunten els mateixos integrants del col·lectiu, que no hi hagi temps.

L’acord “in extremis” no va impedir la presència de nombrós públic al Ple d’ahir que van protestar per com ha portat aquest tema l’Ajuntament i per l’endèmica falta d’espais culturals a Ribes.

Al Ple es van tractar altres temes com la renovació del Pla Educatiu d’Entorn, que des del Govern Local voldrien estés al conjunt del municipi; l’aprovació dels estatuts del TEGAR, la modificació de la taxa de subministrament d’aigua i el Pla Wert entre d’altres.