Detinguda una treballadora domèstica del municipi per furts

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilanova i la Geltrú han detingut Sonia M.E, de 36 anys, nacionalitat espanyola i veïna del municipi per furts comesos al municipi mateix, segons informa Interior en un comunicat.

Els investigadors van poder detenir, a finals del mes de novembre, una dona que realitzava tasques domèstiques en domicilis de persones d’edat avançada o amb problemes de mobilitat. La detinguda s’aprofitava de la confiança d’aquestes persones per actuar i mentre treballava, aprofitava per sostreure joies de tot tipus: cadenetes, anells, penjolls i arracades, entre d’altres. Totes les víctimes eren veïnes del municipi.

Posteriorment, en connivència amb una altra persona, venien les joies en establiments de compra- venda d’or de la localitat veïna de Vilanova i la Geltrú. Aquesta segona persona que va col·laborar en la venda del material sostret també va ser identificada i detinguda. Es tracta de Maria del Carmen G.M, de 44 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Vilanova, a la qual se li imputa un delicte de receptació.

L’import obtingut en la venda de les joies sostretes en el decurs d’aquest any és de 9.000 euros. Sonia M.E va passar a disposició del Jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, i posteriorment va quedar en llibertat amb càrrecs.