Un taller permetrà conèixer de prop la Viquipèdia i les seves possibilitats

Els Xulius organitzen demà dissabte de 10 a 13 h un taller d’edició de la Viquipèdia. El conduirà Àlex Hinojo, responsable de Cultura d’Amical Viquipèdia, l’associació que vetlla per la qualitat de la Viquipèdia en català i que ha contribuït decisivament a convertir-la en una de les més prestigioses del projecte global Wikipedia. Hinojo explicarà les millors tècniques per editar continguts en aquesta enciclopèdia en línia de caràcter obert i participatiu. El taller s’adreça a totes les persones que tinguin interès a col·laborar-hi, sigui perquè gestionen continguts, són experts en algun àmbit de coneixement (esports, literatura, cultura, etc.) o persones que simplement hi tinguin interès. L’organització ha indicat que qui vulgui pot portar els seus portàtils. S’habilitaran endolls i una connexió wifi. Amb aquest taller, els Xulius tancaran el cicle “Sopa de lletres”, dedicat a la literatura, que s’ha portat a terme a l’entitat en els darrers mesos.