Unitat Municipal 9 insta el Govern Municipal a portar a Fiscalia Anticorrupció els comptes de l’empresa municipal Garraf Promocions

Unitat Municipal 9 | Sant Pere de Ribes

En el ple municipal celebrat ahir dimarts 27 de novembre, el grup municipal d’Um9 va demanar al govern format pel PSC i ICV que portés els comptes de l’empresa municipal Garraf Promocions, no aprovats pel ple amb els vots en contra de tota la oposició, a la Fiscalia Anticorrupció per resoldre els dubtes generats per l’informe presentat per la Intervenció del propi Ajuntament en torn els mateixos.
Aquest informe de Control Financer de setembre d’enguany destaca no només símptomes de l’evident nefasta gestió de Garraf Promocions en els darrers anys que l’ha portat a l’actual situació de deute i liquidació, sinó que apunta la possibilitat que s’hagin comés irregularitats en la gestió de la mateixa.
Per tal de redimir i esclarir tota aquesta situació, que en diverses ocasions ja hem alertat, es per la que Um9 considera que el Govern Municipal ha de portar els comptes a la Fiscalia. Així mateix, el grup municipal d’Um9 va donar de termini 48 hores al govern per fer-ho, i en cas que això no es produís, seria la pròpia Um9 que portaria tota la documentació a la Fiscalia.
Esperem que així col•laborem a la transparència i a la eliminació dels dubtes que en els últims temps han sobrevolat l’actuació de Garraf Promocions Municipals i del propi Ajuntament, així com la depuració de les possibles responsabilitats polítiques i legals que se’n puguin derivar.