Ribes participa en una exposició internacional de pessebres

L’Agrupació Pessebrista de Ribes (Els Xulius) participa amb un diorama a l’Exposició Internacional de Pessebres que s’inaugura a la Seca de Barcelona (c. dels Flassaders) el dia 30 de novembre.. L’exposició s’emmarca en la celebració dels 150 anys de pessebrisme associatiu a Catalunya (1863-2013) i inclou, entre d’altres actes, una presentació a la Sagrada Família, l’Exposició Internacional en què participen els Xulius, la biennal del pessebre català d’Olot, una exposició sobre el pessebrista Antoni Moliné i l’Escola de Barcelona, una exposició de figures dels Reis d’Orient i un Simposi Internacional a Sitges. El diorama que anirà a l’Exposició Internacional és obra de Manolito Font, Lluís Milà, Jordi Guillaumes, Josep M. Cuadras, Lluís Vidal i Joan Giralt. Es podrà veure al costat de treballs provinents de Catalunya i d’altres terres europees com Espanya, Itàlia o els Països Baixos.