Els Xulius fan un homenatge literari i musical a Joan Sales

Dilluns va ser el centenari del naixement de l’escriptor Joan Sales, autor d’un dels monuments de la literatura catalana, la novel·la Incerta glòria. Els Xulius li faran un homenatge aquest cap de setmana. Serà una lectura dramatitzada del seus textos, que anirà a càrrec de Josep Rius, Marta Gràcia, Rut Garcia i Sergi Reina. Blat Aguiló al contrabaix i Mireia Gallofré a l’acordió faran l’acompanyament musical. Els textos aprofitaran els aforismes i els relats d’un autor que va arribar molt a fons en la seva reflexió sobre Catalunya, sobre la guerra i lespersones. Segons els organitzadors, La glòria incerta dels catalans, que és el títol de l’acte, serà sobretot emocionant. Les representacions tindran lloc a la sala gran de l’entitat dissabte a les 22 h i diumenge a les 12.30 h.