Joan Garriga retreu a CiU de Ribes de no haver participat ni a la consulta per la independència

“A Ribes no van ni participar a la consulta”. Amb aquesta afirmació s’ha referit Joan Garriga “Nana” a CiU de Ribes en l’entrevista per al llibre Cop de Cup que es pot llegir íntegra a Vilaweb. La frase és un dels corol·laris de la resposta en què el veterà activista expressa el seu recel davant el “sobiranisme civil” de caràcter transversal. D’aquest sobiranisme, Garriga en diu: “A vegades m’emprenya. Sovint penso que la transversalitat és un error: ha quedat demostrada la incapacitat de la classe política. El millor que ens pot passar és que desapareguin”. L’entrevista, de gran interès, reflecteix l’ideari polític i les pulsions vitals d’una de les ànimes d’UM9 a nivell local i de la CUP a nivell nacional.