Tenim Ribes.org fins al 2016. Gràcies!

Ribes Internet us comunica que s’ha assolit i superat l’objectiu de 600 euros en donatius per garantir la continuïtat del portal durant 3 anys. A més, segurament serà possible introduir algunes millores. Us donem les gràcies per la vostra generositat i el vostre escalf. Gràcies a vosaltres, diverses entitats del municipi gaudiran d’un hosting de qualitat per als seus continguts digitals i Ribes continuarà tenint un lloc social de referència a la xarxa.

Hem mirat de trametre un agraïment a tots els donants i oferir-los una adreça @ribes.org i un bloc, però encara hi ha algunes persones amb les quals no hem pogut contactar. Us agrairem que si us hi compteu i hi esteu interessats, ens escriviu.

Ja ho sabeu, ens trobareu aquí tres anys més. I també hi trobareu el web dels Xulius, el d’en Carles Miret, el de la Festa Major, el de la Parròquia, el del Ball de Diables…