L’empenta de la CUP

El suport social que té la CUP al municipi s’ha fet visible durant l’actual campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Sent un partit extraparlamentari, ha sigut el que ha tingut més presència pública als carrers, sobretot de Ribes, fins al moment. Han organitzat actes i s’han visibilitzat clarament a la plaça Marcer. Els darrers sondejos atorguen 3 escons a aquesta formació, que concorre per primera vegada a unes eleccions nacionals defensant el que denominen “les classes populars”. La diferència en vot entre UM9 a les municipals i la CUP a les eleccions parlamentàries serà seguida, de ben a prop, per tots els interessats en la política local. En contrast amb la CUP, sorprèn la poca empenta política de les altres formacions en unes eleccions que s’han presentat com a històriques.