Els castellers de les Roquetes actuen en solitari davant la Pedrera

Els castells seran presents demà diumenge en l’homenatge popular a la Pedrera, l’edifici d’Antoni Gaudí del Passeig de Gràcia. L’actuació començarà a les dotze del migdia i els roquetencs tenen intenció de fer-hi castells de sis. Serà una actuació en solitari en un esdeveniment de gran ressò social. Per això, els integrants de la colla fan una crida a l’afició castellera de la comarca perquè els acompanyi.

Amb aquesta actuació es tanca la primera temporada completa de la colla que per motius d’agenda va celebrar aquest passat cap de setmana les primeres festes anuals de la colla, unes festes emmirallades en les que realitzen les colles vallenques: sopar de germanor, concerts de rock i hip-hop, xocolatada, futbol sala i campionat de pòquer.