L’Ajuntament emet informació sobre una comissió oficial abans de fer-la

Tomàs Carandell, regidor d’UM9, ha revelat en una piulada a Twitter que mentre se celebrava ahir la Comissió Informativa sobre pressupostos, l’Ajuntament ja n’havia informat als mitjans de comunicació, sense esperar-ne el resultat. Com a prova, la notícia publicada a La Fura porta data d’ahir i l’hora es correspon amb el moment en què la reunió se celebrava. No és la primera vegada que l’actuació de l’Ajuntament en matèria de premsa i comunicació és objecte de qüestionament pel seu caràcter partidari. En aquest cas podria ser especialment greu ja que els regidors que participen en la Comissió Informativa són els representants de la voluntat popular. Cal tenir present que els mitjans professionals de la comarca que n’han parlat s’han cenyit exclusivament a informar de la versió municipal i, fins al moment, cap d’ells ha donat veu a l’oposició en el debat pressupostari per a l’any vinent.