La vaga expressa el malestar social al municipi

Una vegada més la vaga al municipi ha servit d’expressió al malestar social, especialment greu en el moment actual a causa de les retallades en la prestació de serveis públics i les successives modificacions en les condicions de treball que han tingut lloc des de l’adveniment de la crisi i, molt especialment, des de l’arribada del PP al poder a l’Estat.  A banda del tancament desigual en indústries i comerços, de difícil quantificació, han tingut lloc diversos actes expressius com els que han portat a terme residents i treballadors del Redós o la cercavila que hi ha hagut al matí. Així mateix, la CUP del municipi, és a dir, UM9, va ser una de les diverses de Catalunya que van realitzar una tancada simbòlica a l’Ajuntament per denunciar el segrest en què consideren que es troben les institucions.