Els mitjans traslladen a l’opinió pública la visió de l’equip de Govern sobre els pressupostos

Tres mitjans s’han fet ressò de la proposta de pressupostos que l’Equip de Govern ha fet públics i que vol portar a aprovació al proper Ple. El Diari de Vilanova destaca la retallada del 9 % i aporta detalls polítics com el fet que, segons el Govern, UM9 i CiU-ViA no han donat resposta a la proposta, que en canvi s’ha pogut treballar amb el PPC. La Fura fa de corretja transmissora de la visió municipal i recalca al titular que el nou pressupost “incrementa un 20 % les ajudes a les famílies”. En l’article, despleguen els detalls aportats per Blanco i Garrido sobre l’escandall de despeses.  Pel que fa a Canal Blau, focalitza també el discurs ideològic de l’equip de Govern dient, en primer terme, que són “uns comptes socials i solidaris” i ofereix declaracions d’Abigail Garrido. Cap dels tres mitjans dóna paraula, en aquesta primera informació, a l’oposició.