Tenda de campanya electoral

“A les fosques, sí, però no bosc endins. Qui sap què podria passar bosc endins…” “Res, no passaria res”.”Mira, just allà on s’acaben les cases, d’acord?” “D’acord, hi ha pocs fanals.””Va, vinga, deixa’m fer.””Para, cony! Que no ho saps que tenen dos gafets? Quina poca pràctica!” “Aaaaaai!” “Què et passa, ara?””Descorda-te’ls tu, que m’he fet un sangtraït!””Mira que ets burro”. “Ei, per allà ve algú”. “Què vols dir que ve algú?” “Mira, que no ho veus?”. “Ostres, que són molts!” “Què fas? Em tapo, home, que vols que em vegin així, en sostens?””Que són una gentada!” “On van aquests amb una escala a aquestes hores?” “Merda. Avui comença la campanya electoral!”. “Ah, ja m’ho semblava que no anaven a passar reis”. “Aquests són els de la CUP?” “Els de la 9?” “No, aquesta vegada s’ha de dir la CUP” “Bé, vaja, els del GER” “Això mateix” “Ei, que hi ha mon cosí. Marxem, va. Que no vull que ens vegi”. “Però nena!” “Ni nena ni res, tira, arrenca”. Va. Ruuuuuuum.

“Aquí.” “Sí, aquí sembla bon lloc.” “Aquell descampat m’agrada més” “No, aquí.” “No vull que marxem lluny dels fanals.” “Va, on érem?” “Als gafets”. “Ah, sí, va descorda-te’ls. Vejam com ho fas?” “Ei, per què es torna taronja la claror?” “Què passa, ara?”. “Goita, Moisès separant les aigües del Mar Roig!” “Hòstia, els de CiU!” “Cagun dena” “No hi veig els de ViA” “És que els de ViA aquí no pinten res.” “Marxem, marxem, que hi va el tiet”. “No!!!!!” “Tira, arrenca i calla”. “Merda!”. Ruuuuum.

“Va. Aquí no vindrà ningú.” “No, aquí no crec que vingui ningú.” “Quien vive?” “Eh!, quin susto, qui collons sou?” “Venimos de les Roquetes para penxar una pancarta en Ribes. Perdonad si os hemos interrumpido el folleteo” “Que burros que sou.” “Que pasa, que los ribetanos ya no teneis dónde ir? Claro, cerraron el Reina Maria y la cosa ya no da para el Ibai, no?””Aneu a fer punyetes” “Bona nit, camarades” “Vaya, llegó la socia.” “La que faltava pel duro!” “Hola, que feu aquí vosaltres dos, no sabeu que no és gens sostenible tenir el cotxe engegat només per la calefació?”. Ruuuuuum. “Ei, com a mínim podríeu saludar eh”.

“Saps què, noia, anem al bar”. “Desistim, doncs?” “Això mai!”.

“Va, ja podem sortir”. “Un moment,que m’acabo el gintònic.” “No perdis el temps, sortim.” “Ei, ara no hi ha ningú! I goita quin goig, tantes pancartes!” “Sí, ja ho veuràs què faré ara…” “Para boig! S’emprenyaran! Si despenges les pancartes, s’emprenyaran!” “No, que tothom dorm i més m’han fet emprenyar ells”. “Però què fots? Per què les lligues així?” “Que no ho veus? Mira!” “Ei, doncs té gràcia!” “Ja veuràs, entra, entra”. “Oh, sí, M’agrada! Quina claror més bonica eh, de tots colors!” “Sí, és com aquella nit al Càmping de Bellver… Te’n recordes? Va ser tan romàntic!” “Però si no hi hem anat mai junts a Bellver!” “Ah, perdona, m’he confòs; ehem, canviant de tema, on havíem quedat?” “Als gafets” “Ah, sí, als gafets!”. “Mira, ja me’ls descordo jo, que ets un negat”. Clic-clac. “Veus, no costa gens!” “Gens ni mica, però ara deixa’m fer a mi” “Oh, sí, va, va…”

Diari de Vilanova: Inici de campanya accidentat a Ribes. Uns vàndals arrenquen pancartes de tots els partits i en fan una tenda de campanya davant de l’Ajuntament. “Feia olor d’humanitat” ha declarat el primer policia que hi ha entrat, porra en mà. “Mireu què he trobat” ha dit un altre mentre mostrava un parell de profilàctics. “Per culpa de les retallades en sanitat, no podrem fer la prova de l’ADN”  ha manifestat, indignat, el regidor competent.