Els Xulius organitzen diverses activitats literàries

L’activitat literària torna als Xulius una vegada més, en aquesta ocasió amb un cicle d’activitats que s’estén des de mitjan novembre a mitjan desempre.

La popular divulgadora literària i professora de la Universitat de Barcelona, Laura Borràs, l’obrirà el dia 17 a les 19 h presentant-hi el llibre Dos amants com nosaltres, segons els organitzadors, un viatge per l’amor, la passió i el sexe en la literatura catalana de tots els temps. Borràs és coneguda per la seva presència als Matins de Tv3 i actualment és comissària de l’any literari dedicat a Tísner, Calders i Joan Sales.

La segona activitat estarà dedicada, precisament, a Joan Sales Serà un espectacle de petit format dedicat a la seva immortal novel·la Incerta glòria. Hi intervindran Josep Rius, Ruth Garcia, Marta Gràcia i Sergi Reina. Hi haurà dues representacions: el dia 24 a les 22 h i el dia 25 a les 12.30 h. Es dirà La glòria incerta dels catalans. Segons els Xulius,”serà emocionant”. Podeu consultar el conjunt d’activitats programades al web de l’entitat.

Imatge gràfica del cicle.