Ribes, present en el vídeo de la CUP

El vídeo promocional de la CUP per a les eleccions al Parlament del 25 de novembre conté nombroses imatges de Ribes. S’hi veuen diverses tasques agrícoles i educatives relacionades amb la Cooperativa de Can Pere; l’obrador de la pastisseria Pascual, amb un primer pla del seu propietari, Nemesi Pascual; un cartell electoral d’UM9 i també persones del poble com en Pau Garriga; la Maria de ca l’Aleix o la Pilar Gabaldà, entre d’altres.

UM9, que en els darrers anys s’ha bellugat en l’àmbit de la CUP, ha donat ple suport a la candidatura d’aquesta formació, aportant-hi diversos candidats. Així mateix, també ha explicitat aquest suport en una assemblea. Diumenge en faran una altra, d’oberta, a la plaça. Hi intervindran Xevi Safont regidor de l’Ajuntament de Mataró i cinquè a la candidatura de les CUP i en Karim Akbih, militant i activista socials de Vilanova i la Geltrú.