Més de 2.000 tastos al Mercat del Cava

El Mercat del Cava de les Roquetes, que es va fer aquest passat cap de setmana, va comptabilitzar més de 2.000 tastos. Segons l’Ajuntament, el certamen “ha repetit l’èxit d’anys anteriors”. L’administració local també recorda que aquestes xifres es mantenen “tot i la crisi econòmica i les condicions climatològiques”.

El Mercat del Cava l’organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’Associació de Festes Populars de les Roquetes amb el suport del Mercat Municipal La Sínia, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Garraf. Aquesta acció forma part de la campanya Productes de la Terra juntament amb la mostra Agromercat i els Sopars i Tasts de Vins del Massís del Garraf. Els productors locals que han pres part aquest 2012 són les Bodegues Torre del Veguer, Vega de Ribes, i Formatges Can Pere de la Plana, i els restaurants La Vaquita, Carlota, Ca la Trini, El Bodegón i Brasería les Roquetes. També han estat presents els cellers Can Pujol (Vilanova i la Geltrú), Grau Dòria, Queviures els Deus i Mel del Camp Català (Canyelles); Caves Alsina Sardà i Caves Nostrat (Sant Sadurní d’Anoia), Caves Planas – Albareda (Vilobí del Penedès), i Caves Maset del Lleó (La Granada del Penedès).