L’escalada de l’atur al municipi continua imparable

Ja són 3.179 els aturats del municipi segons dades que ha fet públiques avui el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Des del darrer mes, 54 ciutadans o ciutadanes del municipi han passat a engruixir el nombrós contingent d’aturats d’una xacra que afecta de manera molt contudent el municipi i, també, el conjunt de la comarca.

Segons dades del mateix Departament, l’estructura sectorial de l’atur al Garraf revela que afecta especialment persones que treballaven en l’hosteleria, el comerç i l’energia o gestió de residus. En aquests àmbits els resultats són pitjors que a la resta del país. En canvi, ofereix més bons resultats en el sector industrial i, especialment, en l’agrícola; sempre, en comparació amb el conjunt de Catalunya.