Ribes Internet ha superat ja el 50 % de l’objectiu: ens ajudeu a arribar al 100 %?

La capta de fons per al manteniment del portal Ribes.org impulsada per l’Associació Ribes Internet, ha superat ja el 50 % de la fita de 600 euros.  Esperen poder arribar al 100 % en els 16 dies que falten fins al 15 de novembre, data en què tancarem la campanya. Si s’arriba a aquesta quantitat, es garantirà la continuïtat del portal per un termini de 3 anys amb manteniment del servei a entitats i la incorporació de diverses millores. Si se supera aquesta quantitat, es podran abordar noves fites.

Des de Ribes Internet volem agrair totes les aportacions rebudes. Tot i això, atès que ha estat impossible de contactar amb alguns dels donants per agrair-los directament la donació i oferir-los una adreça de correu electrònic @ribes.org i/o un bloc, us agrairem que els que heu fet donació i no heu inclòs l’adreça electrònica en els camps del formulari de transferència ens escriviu a cancell @ ribes.org.

Si encara no hi heu participat, no dubteu a fer-ho. I moltes gràcies d’avançada!