La policia local es defensa de les acusacions rebudes

La Policia Local ha fet públic un comunicat relatiu a  la queixa de 60 veïns del municipi contra el cos, publicada fa uns dies per UM9. En l’escrit, els policies relaten detalladament la seva visió dels fets que van ocórrer la nit del 6 d’octubre. Expliquen que van acudir a un establiment situat a Balmes / Major a causa d’una denúncia veïnal, que allí van trobar persones amb ampolles de vidre i símptomes d’embriaguesa, que no van ser ben rebuts (els tractaven de “monillos de merda”), que el propietari del local els va atendre de manera desafiant i va reaccionar iradament a una pregunta formulada “espontàniament” en castellà; i que, arran d’aquesta circumstància,  aquesta mateixa persona els va tractar irrespectuosament i fins i tot va empemtar un policia, fet que provocà, segons l’escrit que es pot consultar íntegrament al web municipal, que fos reduït per deternir-lo. En aquest punt hi hagué cert tumult. Finalment, per calmar els ànims es va deixar sense efecte la detenció i es van tramitar denúncies a Interior per incompliment horari i de faltes pels incidents.