85 rúners participen en una mitja marató rural

Els camins de Ribes es van omplir ahir de corredors que participaven a la Mitja Marató Rural de Ribes (MMRR12). S’hi van apuntar un total de 85 persones i cap d’elles no va resultar guanyadora ja que no tenia finalitat competitiva. Segons han avançat a El Cancell fonts de l’organització, i a falta d’una reunió de valoració, les impressions són de satisfacció. Pel que fa als participants, també s’han mostrat contents si bé han demanat que en futures ocasions es millorin alguns petits detalls de senyalització. La mitja marató ha comptat amb un equip organitzador de 20 persones entre col·laboradors i coordinadors i no ha tingut el suport de cap institució local ni entitat. Les despeses han estat assumides pels mateixos participants. Hores d’ara no se sap si tindrà continuïtat, però les xarxes socials, especialment Facebook, són plenes de fotos que mostren com s’ho han passat de bé aquesta colla. Els organitzadors han penjat el track amb la ruta a Wikiloc i disposen d’un Grup a Facebook.