Dimiteixen els regidors Javier Rodríguez i José Asín del Partit Popular

El cap de llista a les darreres eleccions municipals pel Partit Popular i portaveu del Grup Municipal, José Rodríguez, i el regidor de la mateixa formació, José Asín, renunciaran al seu càrrec en el proper Ple del Consistori segons han confirmat fonts del partit a El Cancell. Encara no s’ha fet públic el nom de les persones que els substituiran, tot i que el Ple de renúncia serà dimarts de la setmana entrant.

La dimissió d’aquests dos regidors provocarà que cap dels regidors escollits en les eleccions de maig de 2011 continuï en el càrrec ja que el que ocupava el segon lloc en les llistes, Ramon Antonio Herrero, ja va dimitir i va ser substituït per Belén Garcia Merat. Les persones que seguien a la llista, que no han de ser necessàriament els substituts ja que poden renunciar a l’acta de regidor, són Cristina Ciré i Javier Elvira.

Demà, l’Europiputat Santiago Fisas, acompanyat de representants populars de la comarca, visitarà Ribes, Olivella i Canyelles entre d’altres localitats i farà una compareixença a les Roquetes, en el transcurs de la qual es preveu que el president comarcal del Partit Popular, Ferran Ignasi Llompart, doni detalls de les renúncies dels regidors roquetencs.