Les tres colles castelleres de la comarca actuen al cobert del pavelló

Castellers de les Roquetes, Jove de Sitges i Bordegassos de Vilanova van actuar dissabte a la tarda a Ribes.L’actuació es va fer al cobert adjunt al pavelló poliesportiu. Els Bordegassos van desmuntar un tres de vuit, van descarregar la torre de set i també un cinc de set que s’intuïa de vuit en dates properes. Els de Sitges van destacar pel tres de set aixecat de sota, un castell en què excel·leixen. Però també van descarregar el quatre de set en dues modalitats: simple i amb l’agulla. Van tancar l’actuació amb tes pilars: un de cinc i dos de quatre.

Els castellers d eles Roquetes van obrir amb el tres de sis amb l’agulla. En segona ronda van abordar un quatre de sis amb els terços fent de segons, tot un indici de castells més alts. En la ercer aronda, van carregar la torre de sis. Just després de la coronació, aixecador i enxaneta es van despenjar i no van permetre descarregar-lo. Van arrodonir l’actuació amb dos pilars de quatre. En paraules seves:”Alegria i satisfacció dins el rotllo de la camisa grisa per assolir la seva millor actuació i estrenar el castell que persegueixen totes les colles de sis”.

L’assemblea de la colla, taller de castells i activitats festives posaran el colofó a la temporada.