Fotos antigues de Ribes en una magnífica pàgina de Facebook

La pàgina de Facebook “Postals i fotografies antigues de Catalunya” permet consultar una interessant col·lecció de fotos antigues de Ribes, en concret 44, que es poden situar entre final del segle XIX i final del segle XX. Creada per Maria Engràcia Soler Mestre, ofereix centenars de fotografies i postals antigues d’arreu de Catalunya i creix dia a dia amb les aportacions dels seus més de 3.000 seguidors. En el cas de Ribes, les fotografies han estat recollides per la mateixa creadora de la pàgina ja que és d’ascendència materna ribetana. Entre d’altres curiositats hi ha fotos de les obres d’urbanització de la plaça Marcer, la construcció de Sant Camil o vistes magnífiques de diverses masies en plena activitat agrícola. De seguiment més que recomanable, “Postals i fotografies antigues de Catalunya” és una petita meravella que cada dia ens regala petites dosis de vida quotidiana i vistes històriques de llocs diversos del país. A banda del nostre poble, entre les localitats més ben representades hi ha Vilanova i la Geltrú.