Detenen un atracador que havia actuat al municipi

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Penedès va detenir el passat 13 d’octubre al Vendrell, José VF, de 44 anys i veí de Canyelles (Garraf), com a presumpte autor de vuit atracaments en supermercats del Baix Penedès i el Garraf entre els quals n’hi ha un del municipi. L’endemà, 14 d’octubre, es va detenir Verònica RM, de 32 anys i també veïna de Canyelles (Garraf), per la seva participació en un dels atracaments.

El passat 2 d’octubre una parella va atracar un supermercat del Vendrell. Després d’intimidar la caixera amb un objecte punxant, la van portar fins on es trobava la caixa forta i la van amenaçar per tal que l’obrís. Posteriorment els lladres van fugir amb un vehicle que havia estat robat el passat dia 13 de setembre a l’Hospitalet de Llobregat, al qual li havien col·locat una matrícula sostreta el passat dia 14 d’un altre vehicle a Vilanova i la Geltrú.

Arran de la investigació els Mossos van detenir José VF el dia 13 a la localitat de Canyelles (Garraf) i l’endemà van detenir Verònica RM a Vilanova i la Geltrú com a presumptes autors de l’atracament.

Un cop en dependències policials els investigadors van trobar indicis que relacionaven José VF amb altres robatoris violents, comesos en botigues de la mateixa cadena de supermercats. En total se li imputen set robatoris més comesos en els darrers mesos en establiments de Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Ribes i Santa Margarida i Els Monjos.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts puguin estar relacionats amb altres robatoris.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el 16 d’octubre al Jutjat d’Instrucció número 5 de Vilanova i la Geltrú, el jutge va decretar l’ingrés a presó per ambdós, segons informen els Mossos.