Sobre les terrasses de bar al carrer Comas i Solà

A. Ureña i 28 firmes més | Sant Pere de Ribes | Sr. Alcalde, fins a quin punt és voste conscient de com funciona l’Ajuntament del qual és responsable?

Som un grup de veïns del carrer Comas i Solà que patim molèsties continuades del bar Cal Tonyo i considerem que l’actitud municipal és de DESÍDIA i IRRESPONSABILITAT:

DESÍDIA: per deixar podrir els problemes,la policia local (de la qual no en tenim queixa ja que vénen gairebé sempre que els trobem) ens orienten a fer denúncies i els responsables d’urbanisme(quan encara es posaven al telèfon) ens orienten a la policia local…Portem així dos anys suportant el soroll desmesurat de la terrasa (per la proximitat a les finestres i terrats de les cases) amb gent cridant,borratxos,música a l’interior del bar (mai es tanquen les portes i el local no compleix la normativa d’insonorització) freqüents baralles entre clients,a més de les vomitades i “pixades” gairebé setmanals…i tot això cada dia fins a quarts d’una de la matinada (caps de setmana fins la una)!!!

IRRESPONSABILITAT: perque a diferència d’altres municipis catalans que han adoptat criteris més restrictius a l’hora d’autoritzar les terrases (la llei antitabac ha convertit els espais publics i veïnals en sorollosos bars), l’Ajuntament de Ribes ha donat permisos temeraris: al nostre carrer tenim una terrassa perillosa (ja hi ha hagut un accident: un cotxe va envestir una taula i el client que s’hi asseia) que ocupa la via pública,on els cotxes passen fregant els usuaris asseguts,amb cotxes aparcats a les dues voreres i ple de garatges…per treure el cotxe gairebé toquem els clients que amb freqüència sobrepassen amb les cadires les línies pintades a terra.

Senyor Blanco, és molt fustrant veure com fan propaganda que contesten al Síndic de Greuges abans de 38 dies quan als veïns no ens han contestat cap de les múltiples denúncies que hem fet des del mes de gener fins ara (varen contestar-ne una al 2011 limitant l’horari fins la 1 de la matinada)

Per acabar, si l’Ajuntament no pot garantir la mateixa qualitat de vida a tots els veïns de Ribes, és just que tots paguem igual? Podem fer-nos objectors i no pagar els inpostos fins que canviï l’actitud dels tècnics municipals?