Carta oberta a l’alcalde. Respectar el dret a descansar a les nits

Carles Serra | Sant Pere de Ribes 

Sr. Josep Antoni Blanco Abad,

El motiu pel qual ens adrecem a vostè és per denunciar i que posi remei a la situació en què ens trobem a la part històrica de Ribes (plaça de l’Ajuntament, plaça de la Font, c. de Sant Pere, plaça Marcer, etc.): NO hi ha forma de dormir, no es respecta majoritàriament l’horari de tancament de les terrasses, 2.30 h de la matinada els dies feiners (ja em direu com s’han de trobar aquells que tenen la sort d’anar a treballar el dia següent) i els caps de setmana fins a les 3.30 h (sobren comentaris), però sobretot, no es respecta l’horari de tancament del bar L’Altre Món. Malgrat haver fet multitud de trucades i visites per aquest motiu a la Policia Local de Ribes, hem arribat a una situació d’un nivell que ens ha portat a fer aquesta acció.
Tot això agrejat amb el deteriorament de l’entorn: pixats, brutícia, etc., sense oblidar la degradació que fa anys que hi ha en aquest entorn, tant estèticament, urbanísticament i elèctricament (instal·lació que recorda a països del tercer món) i ara amb el tancament de la màxima expressió d’un poble, el seu Ajuntament.
Pels motius esmentats, els sota-signants li fem arribar aquesta missiva oberta amb l’objectiu de pregar-li que posi remei a tot l’esmentat.