Node Garraf portarà els polígons buits de Ribes al Barcelona Meeting Point

La lamentable situació dels polígons industrials projectats al municipi pot començar a canviar si funciona l’aposta de l’agència Node Garraf, que els portarà al gran saló immobiliari Barcelona Meeting Point. Així, entre el dimecres 17 i el  divendres 19 d’octubre, els visitants d’aquest saló tindran l’opció de conèixer uns espais avui dia infrautilitzats o buits. La promoció es farà de manera conjunta amb Vilanova, que hi donarà a conèixer naus i instal·lacions portuaris i Sitges, que també hi presentarà una oferta atractiva d’espais amb potencial econòmic.

Serà prou visible l’oferta de Ribes si es presenta al costat d’una marca de prestigi internacional com Sitges o d’una vila amb reconeguda trajectòria industrial com Vilanova? Costa de saber; en qualsevol cas, els polígons ribetans són tres:  Vilanoveta, Parc Tecnològic Can Puig i PAE C-31 (tocant a la serra del Carç).  Segons un estudi del mateix Node Garraf, a Vilanoveta, l’ocupació per empreses no arriba al 35% . Al polígonPAE C-31 se situa al 24, 58% i al Parc Tecnològic Can Puig no hi ha res. Vendre’ls bé és un repte fonalmental per al municipi.

La promoció al Barcelona Meeting Point es farà, en un “clúster d’inversors”, els assistents al qual seran obsequiats amb productes “quilòmetre zero” de la mateixa comarca, informa Node Garraf. Segons Barcelona Meeting Point, els clústers són megaestands de 600 m2 on s’ofereixen dotze espais a partir de 6.000 euros. N’hi ha d’adreçats al expositors institucionals i un d’específic d’espais productius, entre d’altres. Els clients d’aquestes zones, exclusivament professionals, gaudiran de cafeteria gratuïta tot el dia amb cocteleria inclosa en determinades franges horàries.