Territori Instagram

Instagram ha revolucionat la fotografia popular. La possibilitat de disparar instantànies i compartir-les ipso-facto ja feia temps que era possible, però aquesta popular aplicació creada per Kevin Systrom i Mike Krieger ho ha convertit en tot un fenomen social. El resultat és una pluja d’imatges contínua que reflecteix la vida quotidiana de les persones (sovint, el que mengen), el propi cos (sovint, els peus), els bons moments (sovint, disbauxes). Però també ha permès a tothom de lluir sensibilitat artística amb uns resultats espectaculars, amanits amb tot l’espectre de filtres i efectes que el mateix programa proporciona. A això s’hi ha afegit l’aportació de bons fotògrafs a aquest club. Ribes és, també, territori Instagram. I entre petites i grans meravelles destaca, per exemple, la presència d’artistes de la càmera. Per posar un bon exemple, Oriol Delgado; però també d’altres.

Vegeu-ne una selecció de les darreres feta amb Storify.