Un virus infesta els comptes Twitter dels polítics del municipi

Els comptes Twitter dels polítics del municipi estan sent infestats per un virus maliciós que sembla pensat expressament per a les persones políticament actives. Tot comença amb un missatge directe (“hey this person is writing offensive things that are about you”) i un enllaç. Si la persona segueix l’enllaç, el compte se li infecta i s’envia a les altres persones amb qui té relació. Regidors, càrrecs de partit i polemistes de diverses formacions i tendències ribetanes ja s’han vist afectats. Tot un clàssic de la política ribetana (“Ei, saps qui diu coses dolentes de tu?”),  traspassada al món digital d’àmbit global. El Cancell ha rebut diversos missatges d’aquest estil i per uns moments ha estat a punt de sucumbir a la temptació (“Qui és el dallonses que…?”), però providencialment se n’ha sabut estar. Nogensmenys, l’esperen reptes i perills desconeguts i temptacions en què caurà, ben segur, curtet i fal·lible com és.  La vida pública local és una selva i a Internet, més.