L’escultor i ceramista Mestre Raventós exposa a la Pedrolo

Josep Anton Mestre Raventós, escultor i ceramista, exposarà la seva obra a la biblioteca Manuel de Pedrolo entre el 14 i el 29 de setembre. Nascut a Ribes l’any 1928, va iniciar la seva trajectòria l’any 1954 i el 1955 obtenia ja un segon premi al concurs Sant Jordi que organitzava la Diputació. En l’exposició a la biblioteca, organitzada pel Grup d’Acció Cultural de Ribes (GACR), s’hi mostrarà la seva obra escultòrica des dels inicis figuratius, passant per les obres abstractes i fins a les més recents, tot incloent una reduïda selecció de plafons ceràmics policroms de la col.lecció que representa cadascuna de les tasques tradicionals de la pagesia.

L’exposició serà inaugurada el dia 14 a les 19 h amb la presència de Carles Arola, pintor reconegut i president del Cercle Artístic de Sitges.