Bona diada per als castellers de les Roquetes

Un any després de la seva estrena i també a la plaça de la Vinya d’en Petaca, els castellers de les Roquetes van celebrar la diada de Catalunya i el seu aniversari amb una molt bona actuació: un tres de sis ràpid i segur amb enxaneta nova, un tres de sis amb l’agulla -el primer- i un intent de quatre de sis amb l’agulla. La durada de l’actuació, la calor i els peus desmuntats va recomanar que fos substituït pel quatre de sis. La novetat de la jornada va ser en ronda de pilars on els de la camisa grisa va alçar dos pilars simultanis de quatre.

A la plaça els acompanyaven els castellers de Sitges que, en aquesta ocasió, es van limitar a tirar castells de sis: quatre de sis amb l’agulla, torre de sis i cinc de sis. Es van acomiadar amb un pilar de cinc i dos de quatre.

Els roquetencs s’agafaran uns dies de descans i reprendran ben aviat els assajos en un nou emplaçament a confirmar, per preparar el tram final de la temporada, amb un tiple objectiu: incorporar nous castellers a la colla, fer debuts en posicions de tronc, pinya i pom de dalt i estrena de nous castells.