Ribes acollirà una trobada internacional de vehicles elèctrics

ECOsèries,  l’organització que gestiona el primer campionat d’Europa en circuits permanents basat en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives, celebrarà una trobada de vehicles elèctrics a l’Autòdrom. L’activitat tindrà lloc el dia 16 de setembre i s’inscriu en el marc del saló EXPOelèctric Fórmula-e, la fira més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa.

Per primera vegada en molts anys  i gràcies a la mastodòntica i visionària construcció de l’Autòdrom de Terramar el nostre municipi figurarà en l’agenda d’esdeveniments econòmics internacionals en un tema que associa indústria, modernitat i, al mateix temps, sostenibilitat: el vehicle elèctric. Tot un luxe en els temps que corren. La trobada tindrà el patrocini de Repsol.

EXPOelèctric Fórmula-e 2012 és l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa. Es tracta d’una iniciativa pionera que, en la seva segona edició, pretén acostar el vehicle elèctric a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives.

És de preveure que un esdeveniment així doni visibilitat al municipi i en potenciï la marca. En bona lògica, correspon a l’Ajuntament de treure’n el màxim profit com a municipi. Caldrà estar atents a la gestió que es fa d’aquesta magnífica oportunitat.