Una caminada per la independència recorre avui el municipi

En el marc de la Marxa cap a la Independència, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) portarà a terme aquesta tarda una caminada popular des de les Roquetes fins a Ribes. L’acte tindrà el suport de ViA, ERC, UM-9 i les entitats GER i Els Xulius, a més de persones a títol individual de Ribes i les Roquetes. Segons els organitzadors, l’objectiu és “mostrar que una majoria social del nostre municipi està per la independència dels Països Catalans”.

La caminada sortirà a les 17 h de l’Avinguda de Catalunya de les Roquetes. Passarà per Puigmoltó i pararà al castell de Ribes, cap a les 18.30 h. Al mil·lenari baluard, es portarà a terme l’activitat “Dóna la cara per la Independència” i es desplegarà una estelada gegant. Després, la comitiva enfilarà fins a la plaça Marcer on es llegirà el manifest de la Marxa cap a la Independència i Pere Pugés, del secretariat de l’ANC, farà un breu parlament.