El nou disc de Bulma, en fase final

Bulma té un nou disc a punt de caramel. Fruit d’un exitós projecte de micromecenatge vehiculat a través de Verkami, han enviat un missatge a tothom qui els ha ajudat en què expliquen que ja són a la fase final de producció després d’un any de treball intens: “Han estat moltes hores composant, discutint sobre la velocitat dels temes i les lletres, deixant els arranjaments musicals en mans de l’Esteve Molero i sobretot, assajant molt perquè el disc ha estat enregistrat en sessió (tots junts, i sense metrònom!)”.

En el missatge, detallen que ja s’ha portat a terme el procés de mescla i masterització de cançons, que ha anat a càrrec de David Casamitjana: “En aquest procés s’aconsegueix que la música soni de la millor forma i en tots els reproductors i formats possibles”, expliquen. També disposen de les fotos per al grafisme, que han anat a càrrec de Marc Bordons.

L’objectiu de Bulma és poder llançar abans d’acabar l’any: “us demanem una mica més de paciència que això ja casi està”, afirmen i puntualitzen que aniran informant de detalls com el títol, el videoclip, les samarretes promocionals, etc., i que, musicalment, es concentren en la preparació del directe de la presentació.

Els components del grup també fan un agraïment a “tots els mecenes, als Xulius per acollir durant anys els nostres assajos i maldecaps, al GER per deixar-nos La Nau per la 1ª part de la gravació i a l’Escola la Riera per ser seu de la 2ª tongada de l’enregistrament”.