Prou espoli amb Alfred Bosch

ERC Sant Pere de Ribes | El dimarts 4 d’abril va tenir lloc al centre cultural l’Escorxador de Ribes, dins la campanya prou espoli iniciada per ERC a tot el País.  Va comptar amb la presència de les JERC del Penedès Garraf, representants locals i comarcals. La xerrada va posar l’accent en la situació econòmica actual, i en conseqüència, els efectes del finançament que ens ha portat a l’actual dèficit fiscal, així com l’oportunitat de ser un estat independent dins la unió europea, també es va criticar el posicionament ambigu d’algunes forces polítiques, així com la necessitat, que el parlament tingui suficient representació independentista, com per poder declarar la independència.
Això passa per una implicació dels màxim representants institucionals del país a definir-se, i no deixar d’anar a una manifestació unitària per la independència, cosa que es va considerar inadmissible pels assistents.
Per altra banda,a nivell local es va informar de la caminada per la independència, organitzada per ANC, conjuntament de les entitats independentistes del Municipi. per del proper diumenge 9 de setembre a les 17h des del Pirulí de Les Roquetes fins al Castell de Ribes(18,30) on es desplegarà una Estelada.