Els castellers de les Roquetes celebren el seu primer any amb l’actuació de la diada

A partir de dos quarts de una, a la Vinya d’en Petaca conjuntament amb la Colla Jove de Castellers de Sitges i dins els actes de la Diada Nacional de Catalunya, la colla Castellers de les Roquetes celebrarà el primer aniversari de l’estrena de la camisa grisa.

Amb el bon regust de la darrera actuació, els roquetencs afronten la diada amb diversos reptes: revalidar les construccions habituals; castells bàsics i amb l’agulla de sis, intentar portar a plaça nous castells que s’assagen i gaudir d’una diada amb tots els castellers i castelleres que han portat la camisa grisa en aquest primer any.

A falta de les darreres actuacions, cal avançar que la colla ha assolit el principal objectiu per aquesta temporada, portar castells de sis en un suficient calendari d’actuacions; festes majors, diades i trobades, no tan sols en la comarca, sinó a més amb diverses sortides al Baix Llobregat i el Barcelonès.