Un bloc del municipi als premis Blocs Catalunya

El bloc Històries del Bus d’Àngel Nieva concorre als Premis Blocs Catalunya 2012 que atorga l’associació Stic.Cat. Els premis tenen una fase de vot popular fins al 10 de setembre. En aquest apunt, el mateix bloc explica com s’ha de fer per poder votar. Històries del Bus se centra en la peripècia quotidiana dels usuaris de la línia regular d’autobusos entre Ribes i Barcelona: la qualitat del servei, les anècdotes i les estones de convivència compartida s’erigeixen en la matèria primera dels seus relats.

 • Hola,

  només volia aclarir que encara que el procès de votació sigui popular fins el 10 de setembre per a determinar els finalistes de cada categoria (punts 9 i 10 de les bases del concurs), el resultat final el decidirà el Jurat del certamen (punt 12 de les bases del concurs).

  Moltes gràcies pel vostre suport !!!

  Angel Nieva

 • Hola,

  només volia aclarir que encara que el procès de votació sigui popular fins el 10 de setembre per a determinar els finalistes de cada categoria (punts 9 i 10 de les bases del concurs), el resultat final el decidirà el Jurat del certamen (punt 12 de les bases del concurs)

  Moltes gràcies pel vostre suport !!!

  Angel Nieva

 • ribes

  Gràcies, Angel. Actualitzem la informació.