Els castellers de les Roquetes consoliden els castells de sis a Sitges

Ahir va haver-hi l’exhibició castellera de la Festa Major de Sitges.  Els sitgetans s’hi van lluir amb castells de gamma alta de set i els minyons de terrassa amb castells de vuit i mig. La colla de castellers de les Roquetes també va triomfar amb una bona mostra de castells de sis. Aquesta és la gran virtut dels castells: cada colla es fixa reptes al seu nivell i poden conviure en una mateixa plaça.

Els roquetencs van obrir plaça amb un tres de sis solvent. En segona ronda el castell de qualitat dels la camisa grisa va ser un tres de sis amb l’agulla on el pom dalt s’ha mostrat ràpid i decidit. Per finalitzar la ronda regular un quatre de sis, que malgrat alguna posició forçada a segons, ha esta ben resolt. Un lleuger pilar de quatre han tancat l’actuació.

Valoració positiva d’una diada que esvaeix els dubtes de les darreres actuacions fruit de la feina dels assajos. Satisfacció dins a la colla per encarar la renta final de la temporada amb la il·lusió d’estrenar nous castells.