Ribes, tercera localitat de Catalunya on pugen més els lloguers

El preu del lloguer d’habitatge ha repuntat a Catalunya en els darrers mesos i lideren el repunt Salou, Cubelles i Sant Pere de Ribes. Si bé en el cas de Cubelles i, sobretot, de Salou l’ascens es justifica per l’oferta a turistes, l’explicació en el cas de Ribes no és tan clara. La mitjana del preu d’habitatge de lloguer al municipi en els darreres dotze mesos se situa als 7.86 euros per metre quadrat. Més concretament, en els darrers tres mesos, l’evolució ha estat dels 7.59 euros de maig (el punt més baix) fins als 7.82 de juliol. Al conjunt del país, la localitat més cara és Barcelona amb 11.66 euros. Les dades i la remarca sobre l’especial repunt dels preus a Ribes, Cubelles i Salou han estat difoses pel portal Fotocasa.