El programa de la festa major de Puigmoltó ja és al carrer

Les fleques i altres establiments del municipi reparteixen ja el programa de la festa major del llogaret de Puigmoltó, que se celebra aquest cap de setmana. Amb una aquarel·la del Carç en portada, obra de Regina Planas, i un elegant disseny de Punt G (Gerard Gómez), s’hi poden trobar els actes de la festa i un interessant article de Norberta Muniategui i Teresa Puig que enguany se centra en la capella de Sant Jaume del Carç, punt neuràlgic de la celebració puigmoltonina.

Enguany, la festa s’obrirà amb un pregó a càrrec del grup Spiders (Toni Mataró, Manel Luna i Josep Ortega), demà divendres a quarts de deu. Dissabte a la una dispararan la traca. Després hi haurà un concert-vermut. A la tarda, desfilaran els balls populars i actuaran els Castellers de les Roquetes. El ball de revetlla d’enguany anirà a càrrec del rediviu grup Spiders i l’orquestra Slògan. En acabat hi haurà disco mòbil fins a la matinada.

Diumenge la festa s’iniciarà amb la missa al Carç, oficiada pel senyor rector. Acte seguit, Marià Franco i David Puertas faran un concert. A la tarda hi haurà un espectacle de màgia i a la nit el campionat de truc.

Els veïns de Puigmoltó veneren com a patró Sant Jaume i li canten uns goigs d’aquells que no es poden ensenyar gaire perquè els anys els han tornat políticament incorrectes (“contra el modern serraí…”), encara que, en realitat, no hi ha res més que innocència. Que els cantin, doncs, sense complexos, i que gaudeixin d’aquesta petita-gran festa.