Alts i baixos en la darrera jornada dels Castellers de les Roquetes

Dissabte a la tarda a Santa Coloma de Gramanet en la diada de l‘avi Porta i diumenge al matí en el 30 aniversari dels Castellers de Castelldefels, els Castellers de les Roquetes han viscut sensacions contraposades; bons castells, intents desmuntats, castells treballats i despenjament de la canalla.

Dissabte, l’actuació s’encetà amb un bonic tres de sis amb l’agulla on debutaren enxaneta i aixecadora en el pilar, després d’un quatre de sis treballat en excés, les rondes regulars de castells finalitzaren amb dos intents desmuntats de tres de sis per indecisió de la canalla. La diada castellera participà, a més de la colla local, els Castellers de Rubí que oferiren castells de sis. L’endemà, a Castelldefels aquestes tres mateixes colles s’afegiren els Castellers de Cerdanyola i el locals Castellers de Castelldefels que, amb el quatre de set, recuperaren categoria de colla de set.

Els de camisa grisa, amb baixes sensibles, començaren l’actuació amb un altre intent desmuntat de tres de sis, una malastrugança que va ser resolta tot descarregar-lo en la segona ronda amb l’estrena d’una castellera a dosos. La tercera ronda, un quatre de sis sense complicacions evidents, va patir el despenjament de l’aixecador i enxaneta tot just carregat. Ambdues castelleres foren ateses de lleus contusions.

La propera actuació serà en solitari a la Festa Major de Puigmoltó el capvespre del dissabte 21 de juliol i els assajos setmanals dimecres i divendres al quarts de nou al Centre Cívic l’Espai.