Una trobada culmina demà l’aniversari dels gegants

Els gegants “vells” de Ribes, culminaran demà el 60 aniversari de la seva estrena amb una trobada que es preveu multitudinària. La celebració començarà amb una “plantada” a la plaça Marcer, a les 10 h del matí. Els geganters podran gaudir d’un esmorzar. A les 12 h començarà la desfilada pels carrers de Fra Vicenç, plaça de l’Església, Eduard Maristany, plaça de Francesc Layret, Ildefons Sardà, Pi, plaça del Centre, carretera de Sitges, Nou, Comerç, Sant Pere, plaça de la Font, Major, Balmes, Nou i plaça Marcer, on tindran lloc les ballades finals. De Ribes hi seran presents els gegants “vells”, “nous” i els Nisos dels Xulius. També hi haurà els gegants de les Roquetes, els petits de Vilanova, els Americanos, els Moros i la Pubilla de Sitges, els d’Olivella, els de la Ràpita, els de Moja, els del Vendrell i els de la Faràndula de Badalona.